Selecteer een pagina

Heipalen ingehamerd door waterdruk op het strand bij Egmond aan Zee. #Egmondaanzee Zand kan heel hard zijn. Maar met de hulp van water, de process is veel makkelijker. In Egmond aan Zee strandtentjes moet 10 meter verder weg van de #duingebieden en dichter bij het Noordzee komen.

Kijk hoe deze lokale bedrijven maak het waar. Ik denk het was deze bedrijven, maar misschien meer:

Noorderbad Strandexploitatie B.V.
Strandreiniging Transport- en Grondverzetbedrijf M. Gul Egmond B.V.

Dit waterdruk systeem is uitgevonden bij M. Gul Egmond B.V. –

Funderingpalen spuiten voor #strandpaviljoens “M. Gul Egmond B.V. heeft een eigen systeem ontwikkeld voor het spuiten van funderingspalen voor strand-paviljoens…” Lees meer: http://www.gulegmond.nl/projecten-fun… “Kust onderhoudt De werkzaamheden bij Bergen en Egmond aan Zee maken deel uit van het programma voor kustonderhoud van Rijkswaterstaat. Samen met de waterschappen onderhoudt #Rijkswaterstaat de Nederlandse kust. Doen we dat niet, dan raken we een groot deel van ons land kwijt aan de zee. En juist in dat deel wonen veel mensen en zijn veel bedrijven gevestigd. Door het opspuiten van zand op en vlak voor de kust houdt Rijkswaterstaat de kustlijn op zijn plaats.

Zo blijft Nederland goed beschermd tegen de zee.” Bron: http://egmondonline.nl/activiteiten/b… #waterpressure #hammer #piledriver Egmond aan Zee is een zwakke punt in de vecht tegen de stijgende zeespiegel.

Alle strandtentjes moet 10 meter verder van de duinen worden verplaatst. Rijkswaterstaat en het Nederlandse regering doet alles om dit gebied en dus heel Nederland veiliger. Egmond aan Zee is een heel mooi badplaats met de centrum van de dorp heel dicht bij het strand en het Noordzee. Heel gaaf en blij met onze overnachting in deze plaats.

Pin It on Pinterest

Share This