Funderingpalen spuiten voor strandpaviljoens

M. Gul Egmond B.V. heeft een eigen systeem ontwikkeld voor het spuiten van funderingpalen voor strand-paviljoens. Langs de Noord-Hollandse kust van Castricum tot aan Petten heeft M. Gul Egmond B.V. al menig strandpaviljoen voorzien van een nieuwe fundering. Ogenschijnlijk lijkt het een eenvoudig en niet zo groot project, maar er komt wel degelijk de nodige ervaring bij kijken om een fundering voor een strandpaviljoen nauwkeurig en op maat te plaatsen.

Funderingpalen met een lengte tot wel 8 meter worden op nauwkeurige wijze het strand in gespoten volgens een vooraf bepaald stramien. Het op de juiste plek plaatsen van de funderingpalen is heel belangrijk voor een goede ondersteuning van het gewicht van het strandpaviljoen.

Aan de bovenkant van de funderingpalen is een inkeping aangebracht waarop uiteindelijk een gording wordt aangebracht. Het aanbrengen van de gording is precisie werk waarbij de waterpas niet ongebruikt blijft. 

Door de funderingpalen en gordingen op een vaste afstand van elkaar te plaatsen wordt de opbouw van
een strandpaviljoen volgens een vaste standaard gerealiseerd. Grote voordelen bij het opbouwen en/of weghalen van een strandpaviljoen zijn dan vooral de tijdswinst die dit oplevert. Zoals bij de opbouw, dat
een strandpaviljoen eerder geopend kan worden, hetgeen heel belangrijk is voor u als strandexploitant!